Si të bëni vetë solucionin që pastron syzet (pa alkool)

Të lodhur sa herë që shkoni në dyqan pasi ju mbaron spray për pastrimin e xhamit të syzeve?

Neps ka një sugjerim të thjeshtë për ju, që përgatitet në kushtet e shtëpisë.

diy eye glass cleaner spray

Mjafton të kombinoni dy përbërës:

  • 2 lugë gjelle shampo bebeje
  • 4 lugë gjelle ujë të destiluar

Udhëzime:

  • Bashkoni të dy përbërësit dhe i kaloni në një shishe spray.
  • Tundeni mirë shishen.

mix distilled water and baby wash

Kjo metodë është shumë e mirë për të pastruar xhamin e syzeve tuaja, sa herë të keni nevojë dhe me një kosto shumë të ulët./neps.al 

Lini një koment