Sugjerojmë:

Si të gatuajmë misrin në mikrovalë për vetëm 5 minuta

Ingredientët

  • 4 kallinj misri të paqëruar

Udhëzimet

1

Vendosni 1 - 4 kallinj misri të paqëruar në mikrovalë.

2

Nëse preferoni, mund t’i vendosni në një pjatë mikrovalë.

3

Nëse keni nevojë të gatuani më shumë se 4 veshë misri, gatuajini ato në pjesë.

4

Lërini në mikrovalë për 3 - 5 minuta.

5

Nëse ju pëlqen misri më i butë lëreni në mikrovalë për 1-2 minuta shtesë.

6

Lërini të ftohen.

7

Vendosni në një raft ftohës ose bordin e prerjes që të ftohen.

8

Hiquni me kujdes lëvozhgat dhe prisni pak t’i sërvirni.

Leave a Reply