Si t’i vishni fëmijët gjatë ditëve të ftohta të janarit

Dimri dhe veçanërisht janari shton mundësitë për acar dhe temperatura të ulëta.

Gjatë kësaj periudhe një vëmendje e kujdes i veçantë i duhet kushtuar fëmijëve, pasi ata mund të preken lehtësisht nga ndonjë grip.

Çfarë duhet të bëni?

  • Vishini në mënyrë të përshtatshme për të përballuar të ftohtin
  • Zgjidhni për ta, veshje të lehta dhe të brendshme pambuku
  • Mos i mbingarkoni me veshje
  • Mbajini vazhdimisht në mjedise të ngrohta
  • Mos harroni shallin, kapuçin, xhupin dhe këpucët rezistente ndaj të ftohtit/neps.al 

Lini një koment