Sugjerojmë:

Supë brokoli me qepë të njoma, plot vlera ushqyese dhe shije e pakrahasueshme!

Veshtiresia
Mesatare
Koha gatimit
25 min
Sugjerohet për:
4-5 persona
Kalori:
327
1 lugë gjelle vaj ulliri
1 qepë
500 gr kofshë pule pa lëkurë
300 gr patate të vogla të reja
425 ml lëng perimesh
350 gr brokoli
350 gr qepë të njoma
2 lugë gjelle pesto

1.Ngrohni vajin në një tigan dhe shtoni qepën, skuqeni butësisht për 5 minuta derisa të zbuten.

2.Shtoni mishin e pulës dhe skuqeni derisa të marrë ngjyrë të lehtë.

3.Shtoni patatet, lëngun e perimeve dhe shtoni piper të zi, duke e përzier lehtë.

4.Mbulojeni dhe ziejini për 30 minuta derisa patatet të jenë të buta dhe mishi i pulës të jetë gatuar.

5.Shtoni brokolin, zarzavatet dhe qepët e njoma, pastaj përzieni mire dhe lërini të zihen pak.

6.Mbulojini, pastaj gatuajini për 5 minuta më shumë dhe shtoni peston.

Komento