Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Në tigan vendosni vajin të ngrohet në nxehtësi të lartë.
Shtoni karrotat, selinonë dhe qepën.
Gatuajini 6 - 8 minuta ose deri sa të marrin ngjyrë kafe.
Shtoni salcën e domateve, hudhër dhe qimnon.
Gatuajini 1-2 minuta ose derisa hudhra të marrë ngjyrë të artë dhe salca të bëhet kafe.
Shtoni 1/2 filxhan lëng supe dhe lereni të zihet.
Transferoni përmbajtjen e tiganit në tenxhere me nxehtësi të ngadaltë së bashku me fasulet, misrin dhe lëngun e mbetur të supës.
Mbulojeni dhe lereni të zihet në nxehtësi të ulët për 4-6 orë.
Shërbejeni me avokado dhe majdanoz.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment