1.Lani mirë preshin, e prisni imët dhe e skuqni në një tigan me pak vaj ulliri. I shtoni kripë, piper dhe kur të jenë zbutur i lini mënjanë. 2.Në tavolinën e punës shtoni miellin. Në mes shtoni kripën dhe...
1.Merrni fetat e bukës dhe hiqini anësoret me thikë. 2.Shtrijini me një shkop petash deri sa të hollohen. 3.Vendosini sipër një fetë proshute dhe një salçiçe secilës. 4.Mbështilleni bukën duke e bërë rrethore në madhësinë e salçiçes. 5.Secilën roller...
1.Vini një tenxhere të madhe me ujë të kripur në sobë. 2.Shtoni makaronat dhe gatuajini duke rezervuar 1 gotë ujë gatimi, pastaj kullojini. 3.Ndërsa makaronat gatuhen, ju bëni salcën. 4.Përgatisni proshutën në një tigan të madh derisa të marrë...
Komento