Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
1.Për të përgatitur këto waffles duhet të keni tosterin specifik. Në një enë shtoni miellin.
2.Gradualisht shtoni vajin dhe e përzieni me një rrahëse dore.
3.Tani shtoni vezët e rrahura.
4.Vazhdoni t’i trazoni dhe për një masë kremoze shtoni ujin.
5.Me ndihën e një garuzhdeje merrni nga masa, shtojeni tek tosteri dhe përgatisni waffles.
6.Mjaftojnë 2 minuta për t’i shijuar waffles e ngrohta duke i mbushur sipër me mjaltë dhe frutat tuaja të preferuara.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment