Sugjerojmë:

Xhinxher dhe kripë, dyshe e përsosur për të zbardhur dhëmbët në kushte shtëpie!

A e dini se në botë shpenzohen diku tek 3 miliardë dollarë vetëm për të zbardhur dhëmbët? Këto shërbime kanë një kosto të lartë dhe për rezultate më të mira tek dhëmbët, duhen përsëritur herë pas here.

Nga ana tjetër harrojmë, që në shtëpi kemi disa produkte që na ndihmojnë më së miri për një buzëqeshje hollivudiane.

Image result for Ginger and salt for teeth"

Ja një truk që Neps.al e ndan më poshtë me ju:

Çfarë ju duhet:

  • 1 copë e vogël xhinxheri (diku tek 1 cm)
  • ¼ lugë çaji me kripë
  • ½ lëng limoni

Çfarë duhet të bëni:

  • Grini imët xhinxherin dhe e kaloni në një enë të vogël.
  • I shtoni kripën dhe lëngun e limonit.
  • Pasi i keni përzierë të gjitha bashkë, vendoseni masën tek furça e dhëmbëve dhe fërkoni me të dhëmbët përreth 1 minutë.
  • Në fund e shpëlani gojën me ujë të ftohtë të bollshëm.
  • Aplikimi i kësaj metode 1 herë në ditë, do ju japë shumë shpejt rezultatet e para në zbardhimin e tyre./neps.al 

8 Natural Ways to Make Your Teeth Whiter at Home

Leave a Reply