Arkiva e etiketave: diete

Humbisni 3 kilogramë me këtë dietë 1-javore!

Neps ju sugjeron një dietë 1 javore përmes së cilës mund të humbisni 3 kilogramë. Mjafton të ndiqni pikë për pikë këtë dietë, vetëm për 7 ditë. Ndër të tjerash kjo dietë do ju ndihmojë edhe për një pastrim...

Dieta ideale për të humbur 3 kg në javë...

Nëse jeni në kërkim të një diete për të arritur peshën tuaj ideale, kjo nuk do të thotë patjetër se duhet të vuani nga uria. Mjafton të keni vullnet e të ndiqni disa nga rregullat kryesore që dietologët rekomandojnë....

Keni dëgjuar për dietën me bazë proteinat? Ja si...

Dietat me proteina të larta dhe me karbohidrate të ulëta, si “Dieta Atkins”, janë promovuar gjerësisht si plane efektive për humbjen e peshës. Këto programe zakonisht rekomandojnë që 30% – 50% të kalorive totale te merren nga proteinat. “Shoqata...

Njihuni me dietën “mono”, të mirat dhe të këqijat...

Megjithëse disa pretendojnë se dieta mono mund të nxisë humbje të shpejtë të peshës, ajo nuk mbështetet nga kërkime dhe jo të shëndetshme, të paqëndrueshme dhe ka të ngjarë të çojë në mangësi ushqyese në planin afatgjatë. Si funksionon...

Nëse jeni në kërkim të një diete ushqimore, me...

Ka shumë dieta për humbje peshe . Disa fokusohen në reduktimin e oreksit tuaj, ndërsa të tjerët përqëndrohen në kufizimin e kalorive, karbohidrateve ose yndyrnave. Meqenëse të gjitha pretendojnë të jenë dieta “më e mirë”, mund të jetë e...

Të hash me moshë: Ja pse është e rëndësishme...

Ushqimi i shëndetshëm është i rëndësishëm në çdo moshë, por bëhet edhe më shumë ndërsa arrijmë moshën e mesme dhe më gjerë. Ndërsa plakeni, ngrënia e një diete të shëndetshme mund të ndihmojë për të përmirësuar mprehtësinë mendore, për...

Pse në pranverë është i nevojshëm një regjim detox?

Pranvera është një fjalë e lidhur ngushtë me përtëritjen. Dhe vitet e fundit e lidhur edhe me fjalën ‘detox’. Por çfarë funksionon vërtet? Dhe si duhet të jetë një regjim detoksifikues për të funksionuar vërtet? Por mbi të gjitha,...