Kuzhinierët tanë

Dritan Shehu

Dritan Shehu është kuzhinieri shqiptar, që pas eksperincës prej 10 vitesh në Verona të Italisë vendosi të kthehej në Tiranë dhe të hapte restorantin e tij “Verona”.

Më shumë

Vangelis Zoga

Historia e shefit të njohur të kuzhinës me origjinë shqiptare Vangelis Zoga ka filluar vite më parë në shtetin fqinj grek. Eksperiencat e tij të para kanë nisur në Selanik e më vonë në Antalya(Turqi) dhe në vitin 2012 Zogas udhëtoi drejt Hollandës në një tjetër restorant grek. Pas një viti në Hollandë kuzhinieri i njohur u rikthye në Greqi, ndërsa prej vitit 2015 ai drejton kuzhinën e “Rock Bar” (Ayana Resort) në Bali (Indonezi). Ayana Resort është një nga resortet më të famshme në Bali dhe kuzhina mesdhetare drejtuar nga kuzhinieri shqiptar janë ndër preferencat kryesore të pushuesve nga mbarë bota.

Më shumë