Smoothie mëngjesi, gati për 2 minuta
Hidhini të gjithë përbërësit në një blender dhe lërini për 1 minutë derisa të jenë të grihen plotësisht. Hidhni smoothie-n e tërshërës me banane në dy gota për ta shërbyer. Ruaj Recetën
Hidhini të gjithë përbërësit në një blender dhe lërini për 1 minutë derisa të jenë të grihen plotësisht. Hidhni smoothie-n e tërshërës me banane në dy gota për ta shërbyer. Ruaj Recetën
Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe procesojini. Ruaj Recetën
1.Shpëlani dhe përgatisni kuinoan sipas udhëzimeve të paketimit. 2.Lereni kuinoan të ftohet në temperaturën e dhomës. 3.Në një tas të madh, kombinoni kuinoa, luleshtrydhe, boronica dhe mango. 4.Për të bërë shurrupin: Në një tas të vogël kombinoni mjaltë dhe...
Në një tas përzieni bashkë qumështin e bajameve, kosin, shurupin e panjës, vaniljen dhe një majë luge kripë duke i trazuar mirë. Shtoni farat chia dhe lërini të qëndrojnë për 30 minuta. Trazojeni përbërjen për të shpërndarë në mënyrë...
Verëni brioshin për disa minuta në një furrë 350 gradë, prerë anash në një fletë gatimi. Kur brioshi të jetë thekur dhe të gjithë përbërësit e tjerë janë jashtë, gatuani vezët. Pasi vezët janë skuqur vendosini tek brioshi i...
1.Si fillim ndajeni bagetën në gjysmë për së gjati. 2.Kalojeni në toster të theket pak. 3.Përzieni peston dhe majonezën së bashku në një tas të vogël dhe lyeni bagetën me të. 4.Prijeni vezën në sa feta të dëshironi, por...
1.Së pari lajmë mirë spinaqin dhe e grijmë.2.Në një tigan me vaj hedhim vezët.3.Shtojmë spinaqin dhe proshutën dhe i lemë të gatuhen për 2-3 minuta nga të dyja anët.4.I heqim nga zjarri dhe i shërbejmë. Ruaj Recetën
Si është një mëngjes tipik italian? Italia mund të jetë më e famshme për kontributet e saj në arkitekturë, letërsi, modë dhe dizajn, por kuzhina e tyre është gjithashtu e pakrahasueshme. Kuzhina italiane shpesh perceptohet si elegante dhe luksoze,...
1.Ngroheni furrën në 180 gradë dhe spërkatni mirë me llak pjekje 2 tavat për donuts. 2.Në një enë të madhe, hidhni miellin, sheqerin, pluhurin pjekës, kanellën, arrëmyshkun dhe kripën. 3.Në një tas të vogël, tundni së bashku vezën, qumështin,...