Arkiva e etiketave: petulla

Petulla të kripura me rikota dhe lulelakër: një pjatë...

Petullat e kripura me rikota dhe lulelakër janë të shijshme e të shëndetshme, të thjeshta për t’u përgatitur dhe për të përdorur perimet e mbetura. Me këtë pjatë do të surprizoni miqtë tuaja dhe do të bindni fëmijët të...