Arkiva e etiketave: plan

Dieta sipas ADN-së. Çfarë duhet të dimë?

Një kompani e quajtur Digital Wellnes prezantoi një produkt të quajtur Plani Ushqimor sipas ADN-së. Ky plan duket i thjeshtë: ju regjistroheni online dhe pastaj ngarkoni të dhënat tuaja nga AncestryDNA ose 23andMe, dy shërbime që u prezantojnë njerëzve...