Arkiva e etiketave: Si t’i vishni fëmijët gjatë ditëve të ftohta të janarit

Si t’i vishni fëmijët gjatë ditëve të ftohta të...

Dimri dhe veçanërisht janari shton mundësitë për acar dhe temperatura të ulëta. Gjatë kësaj periudhe një vëmendje e kujdes i veçantë i duhet kushtuar fëmijëve, pasi ata mund të preken lehtësisht nga ndonjë grip. Çfarë duhet të bëni? Vishini...