Arkiva e etiketave: ushqime

Aknet e mia u zhdukën vetëm pasi braktisa këto...

Ashtu si pjesa më e madhe e njerëzve, në adoleshencën time u përballa me aknet. Kur isha 13 vjeç mendoja se puçrrat e kuqe me maja të bardha ishin diçka e moshës dhe do të largoheshin me kalimin e...

6 ushqimet që duhet të hani kur nuk keni...

Mungesa e energjisë mund të ndikojë në aktivitetet tuaja të përditshme dhe t’ju bëjë më pak produktivë. Edhe pse të gjitha ushqimet ju japin energji, disa ushqime përmbajnë lëndë ushqyese që mund të ndihmojnë në rritjen e niveleve të...

4 ushqime që nuk duhet të rifuten në frigorifer

Ushqimi juaj do të shijonte më shumë nëse nuk e lini të teprojë për në frigorifer. Megjithatë nëse nuk keni shumë kohë për të gatuar dhe gjithmonë nxitoni duhet të keni parasysh se ka disa ushqime të cilat nuk...

8 ushqime që qetësojnë si me magji fytin e...

Kur kemi probleme me fytin, zakonisht hamë shumë pasi e kemi të lënduar fytin,  por disa ushqime janë shumë të rëndësishme pasi lehtësojnë dhimbjet, zvogëlojnë inflamacionin dhe forcojnë sistemin imunitar gjithashtu. Më poshtë dot lexoni për 8 ushqimet më...

Kujdes! Nga këto ushqime plakja vjen më shpejt

A e dini se disa ushqime që konsumoni ju plakin më shpejt? Disa madje tregtohen në mënyrë mashtruese për ju si të shëndetshëm nga korporatat gjigante të ushqimit. Për shkak të reaksioneve biokimike në trupin tuaj me çdo lloj...

Hiqni dorë nga këto 10 ushqime, ndikojnë në rritjen...

Disa ushqime janë gjithnjë e më pak të këshillueshme për shëndetin e njeriut. Me kalimin e viteve studimet kanë treguar se ushqimet jo vetëm që na ndihmojnë të kryejmë proceset e domosdoshme jetësore, por janë edhe burim i disa...