Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Më të thjeshtë dhe më të mirë se kjo recetë, zorr se do të gjeni!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Merrni një tavë qelqi me madhësi mesatare dhe e lyeni me pak vaj.
Radhisni në të filetot e pulës dhe i marinoni me pak kripë e pier.
Vendosni tek secila fileto, nga 1 lugë pesto dhe e përhapni mirë.
Vendosni nga një domate të përgjysmuar tek secila fileto pule dhe në fund i spërkasni me djathin mozzarella.
I fusni në furrë të piqen për 40 minuta. Shijojini!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment