Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Kungujt kanë aftësinë të ulin kolesterolin dhe të përmirësojnë shëndetin kardiovaskular. Prandaj mos hezitoni të përgatisni një supë të lehtë me to....
Në një tenxhere skuqni gjalpin me qepën e grirë imët. Më pas shtoni kungujt e prera në feta të holla.
Në fund shtoni lëngun e perimeve dhe i lini të ziejnë për 35-40 minuta.
Më pas e hiqni supën nga zjarri dhe për ta bërë kremoze përdorni një blender dore. Në fund i shtoni kripën, piperin, arrën moskat dhe vajin e ullirit.
E lini pak të ftohet dhe pas kësaj mund ta shijoni supën. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment