Ja përse duhet t’i zhysni këmbët në ujë të ngrohtë 15 minuta para se të flini

Mjafton të merrni një enë të madhe dhe ta mbushni me ujë të ngrohtë. Hiqni çorapet dhe mbani këmbët brenda ujit për të paktën 15 minuta.

Ky ritual në dukje i thjeshtë, do ju japë 6 përfitime të mëdha:

  • Ju çliron nga lodhja e ditës
  • Ju ngre humorin
  • Rrit nivelin e energjisë
  • Ju çliron nga tensioni
  • Ju çliron nga dhimbjet e trupit
  • Ju ndihmon për një gjumë më të mirë

Mjaftojnë vetëm 5 minuta për një shëndet të mirë!/neps.al 

Image result for legs in warm water"

Lini një koment