Dietë

Cila është dieta më e mirë për ju, bazuar...

Miti më i madh që shumica e njerëzve vazhdojnë e besojnë, është se diçka e quajtur “dieta e përsosur” ekziston! Asnjë trup njerëzor nuk është i njëjtë dhe sigurisht një dietë e cila është e mirë për dikë, nuk...

8 mënyra efikase për mos t’i rikuperuar kilogramët e...

Ti mund t’i humbësh kilet e tepërta dhe njëkohësisht mos t’i rikuperosh ato. Shumë mendojnë se kjo e fundit është e pamundur, por në fakt nuk është e vërtetë. Për këtë mjafton që disa zakone të thjeshta t’i kthejmë...

Dieta që zbeh rrudhat dhe ju bën të humbni...

Një ndër problemet më të përhapura që gratë me kile të tepërta kanë është koha. Koha për të humbur kilet, por edhe koha që kalon dhe që bën të shfaqen rrudhat e para mbi lëkurë. Gratë janë në gjendje...

Mbani shënim: 3 hapa për të rritur metabolizmin tuaj...

Ka shumë mënyra të ndryshme për të rritur metabolizmin, por nëse jeni duke u përpjekur të humbni peshë, disa metoda funksionojnë më mirë se të tjerat. Pse? Për shkak se disa truke të metabolizmit në të vërtetë shkaktojnë shtim...

Si të ndërtojmë vetë një dietë të ekuilibruar ushqimore

Piramidat ushqimore janë zhvilluar për të ndihmuar njerëzit të ndërtojnë një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme duke ndjekur grupet e ushqimit (nivelet e piramidës) dhe duke i konsumuar ato në përmasat e duhura (madhësia e niveleve, nga poshtë...

6 zëvendësuesit më të mirë dhe më të shëndetshëm...

Shumë prej nesh janë në një marrëdhëie serioze me sheqerin dhe ashtu si pjesa më e madhe e romancave, edhe kjo ka problemet e veta. Nga rritja e glukozës në gjak tek rritja e rezistencës ndaj insulinës, sheqeri mund...

5 dietat më efikase të shqyrtuara nga shkenca

Ka shumë dieta për humbje peshe . Disa fokusohen në reduktimin e oreksit tuaj, ndërsa të tjerët përqëndrohen në kufizimin e kalorive, karbohidrateve ose yndyrnave. Meqenëse të gjitha pretendojnë të jenë dieta “më e mirë”, mund të jetë e...