Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Një burger fshati nuk është si burgerat e zakonshëm. Kale, djathë dhie dhe domatet e thara në vaj janë vetëm disa nga përbërësit e shijshëm të kësaj pjate, që vështirë se i reziston kush.
Për ta shijuar, nën komoditetin e zyrës, shtëpisë apo kudo që ndodhesh në Tiranë, porosite me SnapFood.
Duke shkarkuar falas aplikacionin nga telefoni juaj, zgjidh “Gjelbër” dhe vetëm me 650 lek, do të shijosh një burger fshati, shijen e të cilit do e mbash mend gjatë!
View this post on InstagramA post shared by snapfood.al (@snapfood.al) on
Dhe sigurisht, nëse preferenca jote shkon për një tjetër burger ,hidhi një sy menusë se është shumë e gjerë.
Mos harro se çdo burger shoqërohet me patate të skuqura dhe salcat./neps.al
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment