9 ushqimet që i japin energji trurit tuaj dhe përmirësojnë funksionet e tij

Çdo ushqim është veçanërisht i mirë për pjesë specifike të trupit tonë. Sot do të ndalemi tek truri, si stacioni qendror i të gjitha veprimtarive të tjera të trupit tonë.

Janë plot 9 ushqime që i japin energji dhe ndër të tjerash përmirësojnë dukshëm funksionet e tij.

Ja cilat janë ato:

  • Boronica
  • Avokado
  • Vezë
  • Çokollatë e zezë
  • Salmon
  • Kafe
  • Arrat
  • Bajamet
  • Çaji jeshil/neps.al 

Lini një koment