Sugjerojmë:

Çokollatë e nxehtë e bardhë, pija e duhur për këto ditë

4 filxhanë qumësht
12 copa çokollatë e bardhë, e copëtuar imët
1 lugë paste vanilje (ose 1/2 lugë ekstrakt i pastër vanilje)
1/8 lugë kripë
Ngjyrosës ushqimi me xhel rozë

1.Kombinoni qumështin, çokollatën, vaniljen dhe kripën në një tenxhere mesatare.

2.Gatuajini në nxehtësi mesatare, duke i përzier vazhdimisht, derisa përzierja të nxehet dhe çokollata të shkrihet, 6 deri në 8 minuta.

3.Shtoni disa pika të ngjyrosësit të ushqimit tek kremi dhe përzieni dy herë për të krijuar një model vorbulli. Transferojeni me kujdes në një qese tubacionesh.

4.Vendosni në krye të çokollatës së nxehtë.

Lini një koment