1.Priteni proshutën në copa dhe skuqeni në një tigan të madh derisa të gatuhet plotësisht. 2.Thajeni në një peshqir letre deri sa të jetë e nevojshme që të largohet vaji i tepërt. 3.Pritini kokën e lulelakrës në copa të...
1.Në një tas me madhësi mesatare bashkoni fasulet, domatet e lara, qepën dhe majdanozin. 2.I përzieni mirë. 3.Ndërkohë në një enë të vogël veçmas bashkoni të gjithë përbërësit e salcës dhe i trazoni mirë. 4.Në fund ia shtoni sipër...
1.Në tavolinën e punës, pasi keni situr miellin hapni në mes një hapësirë. 2.Shtoni pluhurin e pjekjes, sodën dhe vezën. 3.Punojeni mirë brumin, shtoni ndërkohë vajin. 4.Në fund shtoni shëllirën gradualisht dhe kosin. 5.Punojeni mirë brumin derisa të bëhet...
Lini një koment