1.Duke bërë një formë pusi derdhni miellin, 200 ml ujë të ngrohtë dhe vajin e ullirit. Bashkojini me një lugë druri derisa të arrini të keni një masë brumi të butë.
2. Vendoseni në një sipërfaqe me pak miell dhe ushtroni forcë për 5 minuta derisa brumi të zbutet.
3. Mbulojeni brumin dhe lëreni mënjanë derisa të vijë.
4. Përgatisni salcën.
5. Përzieni salcën, borzilokun dhe hudhrën e shtypur dhe lërini pak kohë në temperaturën e dhomës.
6. Filloni të hapni brumin. Hapeni rreth 25 centimetër. Duhet të kujdeseni që brumi të jetë i hollë pasi do të ngrihet kur të jetë brenda në furrë.
7. Ndizni furrën në temperaturën 240 gradë Celsius.
8. Vendosni një fletë kuzhine në tepsi dhe hapni brumin.
9. Pasi të keni hapur brumin shpërndani salcën e përgatitur, djathin dhe pomodorinit.
1.Në një tenxhere në zjarr mesatar shtoni pak vaj ulliri dhe skuqni qepët derisa ato të zbuten. 2.Pas 5-7 minutash shtoni hudhrat. 3.Më pas shtoni mishin e pulës dhe i marinoni me rigon, kripë, piper për shije. 4.I lini...
1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule. 2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë. 3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin...
1.Hidhini të gjithë përbërësit në blendër bashkë me 1 filxhan qumësht bajamesh dhe frulojini sa të jetë krijuar një smoothie. 2.Ju bëftë mirë! Ruaj Recetën
Komento