Lëng selinoje, “bomba” energjike që i duhet trupit tuaj këtë mëngjes!

3 kokrra mollë jeshile
1 tufë selino

1.Pastroni mirë selinonë me duar.
2.E lani dhe e fusni në shtrydhësen e frutave.
3.Pas saj vendosni edhe mollët jeshile (bashkë me lëkurë).
4.Shërbejeni nëpër gota dhe shijojeni menjëherë për rezultate më të mira.

Lini një koment