1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar. 2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet. 3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin. 4.Provojeni për kripë dhe piper. 5.Pasi […]
1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar.
2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet.
3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin.
4.Provojeni për kripë dhe piper.
5.Pasi të jenë zbutur patatet, e kaloni të gjithë përbërjen në frulator dhe i ktheni sërish në tenxhere për një valë të fundit.
1.Priteni proshutën në copa dhe skuqeni në një tigan të madh derisa të gatuhet plotësisht. 2.Thajeni në një peshqir letre deri sa të jetë e nevojshme që të largohet vaji i tepërt. 3.Pritini kokën e lulelakrës në copa të...
1.Në një tas me madhësi mesatare bashkoni fasulet, domatet e lara, qepën dhe majdanozin. 2.I përzieni mirë. 3.Ndërkohë në një enë të vogël veçmas bashkoni të gjithë përbërësit e salcës dhe i trazoni mirë. 4.Në fund ia shtoni sipër...
1.Në tavolinën e punës, pasi keni situr miellin hapni në mes një hapësirë. 2.Shtoni pluhurin e pjekjes, sodën dhe vezën. 3.Punojeni mirë brumin, shtoni ndërkohë vajin. 4.Në fund shtoni shëllirën gradualisht dhe kosin. 5.Punojeni mirë brumin derisa të bëhet...
Komento