1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar. 2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet. 3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin. 4.Provojeni për kripë dhe piper. 5.Pasi […]
1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar.
2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet.
3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin.
4.Provojeni për kripë dhe piper.
5.Pasi të jenë zbutur patatet, e kaloni të gjithë përbërjen në frulator dhe i ktheni sërish në tenxhere për një valë të fundit.
1.Qeroni patatet dhe ziejini në një tenxhere me ujë të kripur. Më pas kullojini dhe lërini të ftohen. 2.I prisni në copa dhe vendosini në një pjatë për servirje. Prisni domaten në kubik të vegjël, proshutën dhe hidhini tek...
1.Ngroheni një tigan të madh mbi nxehtësi mesatare dhe shtoni 2 lugë vaj ulliri. 2.Marinoni gjoksin e pulës me kripë dhe piper dhe hidhini në tigan. 3.Lërini të skuqen në dy anët deri sa të marrin ngjyrë kafe të...
1.Në një tigan ngrohni vajin e ullirit.2.Skuqni hudhrat me specin e kuq pluhur për të paktën 1 minutë.3.Shtoni karkalecat, i marinoni me kripë e piper dhe i lini për pak minuta në zjarr. Sapo ta shihni që karkalecat janë...
Komento