Si të zhdukni nuancën e verdhë nga thonjtë me këtë produkt që të gjithë e keni në shtëpi

Që ngjyra e verdhë të jetë prezente tek thonjtë tuaj është diçka normale, por në fakt për syrin nuk është aspak e këndshme.

Prandaj nese je duke kërkuar për një metodë natyrale, që forcon dhe zbardh thonjtë e tu shko në tualet.

Çfarë duhet të bësh: 

  1. Merr pastën e dhëmbëve.
  2. Apliko nga një pikë tek secili thua dhe fërkoje edhe anash mishrave të thoit.
  3. E lini aty për 1 minutë dhe më pas i shpëlani duart me ujë të ngrohtë.

9 Easy Health Life Hacks to Make Your Body Feel Like New

Rezultatet do të jetë të dukshme tek thonjtë që në seancën e parë!/neps.al 

 

Lini një koment